CZ EN HU

AliExpress megoldás „HOPPÁ! Fiókjának úgy tűnik, nincs engedélye ennek az oldalnak a megtekintéséhez

Ha kívánja, erre a hivatkozásra kattintva közvetlenül a hivatalos AliExpress súgó részéhez léphet. Néha hibákat és hibákat tapasztalhatunk az AliExpress böngészése során. Mint minden weboldal, ez is tartalmazhat elavult hivatkozásokat, vagy az oldalt módosítják új funkciók hozzáadásával. Az egyik olyan üzenet, amelyről a leggyakrabban kérdez ránk, a „jogosulatlan fiók” vagy a „HOPPÁ! Úgy tűnik, hogy fiókja nem jogosult az oldal megtekintésére, ami bármikor előfordulhat, például amikor megpróbálunk hozzáférni valamelyik vásárlásunk adataihoz, vagy amikor megpróbálunk fizetni egy vásárlásért.

Mikor jelenik meg ez az üzenet az AliExpress-en?

Ha még soha nem látta ezt az üzenetet az AliExpress böngészése közben, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mikor jelenik meg. Általában akkor jelenik meg, amikor a számítógépen az AliExpresst böngészi, mert a mobilalkalmazásban még nem láttuk ezt a hibát. Általában a következő helyzetekben fordul elő:

De mint minden más hiba, ez is bármikor előfordulhat, amikor az AliExpressen vásárolunk. Mit jelent az, hogy a fiókom nincs engedélyezve? - A megoldás Amikor ez az üzenet megjelenik, normális, hogy aggódunk: miért nincs engedélyezve a fiókunk? Le van tiltva az AliExpress fiókunk? Amikor ez az üzenet megjelenik, nem kell aggódnia, mivel egy regisztrációt igénylő AliExpress promócióhoz próbálunk hozzáférni. Bár munkamenetünk a jobb oldalon megjelenhet bejelentkezve, ez az üzenet arról tájékoztat bennünket, hogy nem vagyunk bejelentkezve, vagy az oldal nem észlelt bejelentkezést…

Ezért a probléma megoldásának többféle módja van. A probléma leggyorsabb és leghatékonyabb megoldása az AliExpress elérése egy mobilalkalmazáson keresztül, ahol még soha nem találkoztunk ezzel a problémával. Ha ez nem lehetséges, akkor az alábbi lépéseket kell követnünk. Kezdjük azzal, hogy ellenőrizzük, hogy bejelentkeztünk-e a fiókunkkal, és ha bejelentkeztünk, akkor befejezzük, és újra megadjuk adatainkat. Ezután arra a részre kell lépnünk, amelyet manuálisan próbálunk ellenőrizni, anélkül, hogy újra be kellene töltenünk a hibaoldalt. Ha mindez nem működik, a következő lépés az lenne, hogy töröljük böngészőnk cookie-jait és gyorsítótárát, és próbálkozzunk egy másik böngészővel. Klasszikus válasznak tűnik, de ezek a hibák sokszor előfordulnak, ha túl sok információ van a számítógépünkön tárolva erről a két oldalról. Ha mindez nem megy, és sürgősen el kell jutnunk az AliExpress ezen részéhez, akkor egy másik eszközzel is kipróbálhatjuk (ha számítógépen vagyunk, akkor mobilalkalmazásból és fordítva). Amint látja, ez egy hiba, amely munkát ad nekünk, és előfordulhat, hogy sokan kipróbáltátok már, és a hiba még mindig megoldatlan. Ebben az esetben, és ha nem túl sürgős, javasoljuk, hogy várjon néhány órát, mert időnként hibák vagy belső problémák léphetnek fel az oldalon. Ez gyakori jelenség, különösen, ha olyan értékesítésekről van szó, mint a 11.11, ahol felhasználók milliói próbálnak hozzáférni a platformhoz, és a szerverek összeomlanak, ami megkönnyíti a webhely további problémáit és hibáit.