CZ EN SK

Visszatérítés

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ígérjük a visszatérítést, ha a kapott áru nem felel meg a leírásnak, vagy ha a terméket nem szállítják ki vevővédelmi időszak. A pénzt a reklamációs folyamat befejezését követő 15 napon belül megkaphatja. Ez a garancia kiegészíti és nem korlátozza Önt törvényes fogyasztói jogokat, amint azt az Ön lakóhelye szerinti ország hatályos kötelező törvényei és előírásai biztosítják.

Ebben a cikkben megvitatjuk az AliExpressen elérhető különböző fizetési módokat, így kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek – mindaddig, amíg az eladó ezt aktiválta a fizetési lehetőségei között.

1. Lépjen kapcsolatba a kereskedővel

Nyissa meg rendelési előzményeit, és válasszon egy tételt. Beszélje meg a problémát az eladóval, és tekintse meg a lehetséges megoldásokat.

2. Kérjen visszatérítést

Ha az eladóval való kapcsolatfelvételt követően nem tud békés megegyezésre jutni, egyszerűen nyújtson be reklamációt a vita megindításával a kézbesítéstől számított 15 napon belül. a megrendelését vagy a csomag átvételi elismervényének határidejét követően (a rendelési adatoknál feltüntetett módon).

3. Kérje vissza pénzét 15 napon belül

A legtöbb eladó azonban 15 napon belül visszatéríti Önnek az összeget; Ha ez nem oldódik meg, lépjen kapcsolatba az AliExpress-szel megrendelés részleteit, és eszkalálhatja a vitát.

Ingyenes visszaküldés

Azok az eladók, akik „Ingyenes visszatérítés” szolgáltatást kínálnak, egy „Ingyenes visszatérítés” ikont láthatnak a tétel részleteinek oldalán. Az "Ingyenes visszaküldés" szolgáltatással 15 napja van (a korai kézbesítési dátumot nem számítva), hogy eldöntse, szeretne-e terméket megőrizni vagy bármilyen okból visszaküldeni, amíg nem használt, mosatlan és eredeti állapotában van. - eredetivel kompletten csomagolás, címkék stb. Egyszerű és gyors:

1. Egyszerű

Az áruk visszaküldése helyben és egyszerűen:

  1. Szerezzen visszaküldési kódot vagy címkét
  2. Várja meg a háztól házig történő átvételt, vagy vigye el a csomagot egy kijelölt szervizbe
  3. Végül várja meg, amíg a helyi raktár visszaigazolja a visszaküldött csomag átvételét

A vita megnyitásakor feltétlenül válassza ki az "Áru visszaküldése" lehetőséget.

2. Gyors

Pénzét visszatérítjük, amikor megerősítjük a visszaküldött küldemény kézhezvételét, amely jogosult a visszatérítésre.

A tételeket a helyi raktárban dolgozzuk fel, ahelyett, hogy visszaküldenék őket az eladó származási országába (pl. Kínába).

3. A szolgáltatás köre

Nem minden országban van ingyenes visszaküldési szolgáltatás. A jelenleg támogatott országok közé tartozik az Egyesült Államok szárazföldi része, Kanada, Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Németország, Oroszország, Dél-Korea, Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emírségek, Olaszország, Hollandia, Lengyelország, Brazília és Izrael.

4. Szállítás visszaküldési díja

Csomagok visszaküldése egy kijelölt helyi visszaküldési vagy átvételi szolgáltatáson keresztül házról házra ingyenes.

Tipp: Rendelésenként csak egyszeri, ingyenes helyi visszatérítést vehet igénybe. Ha egy rendelésen belül több visszatérítési kérelmet nyújt be, Az ingyenes helyi visszatérítési szolgáltatást csak egyszer veheti igénybe, más visszatérítési kérelmek pedig továbbra is igénybe vehetik a helyi visszaküldési szolgáltatást. de Önnek ki kell fizetnie a visszaküldést a kijelölt helyi visszaküldési címre. Ezért fontolja meg a közös termékvisszaküldést, hogy elkerülje a további szállítási költségeket.