CZ EN SK

Hogyan lehet könnyen kideríteni, hogy az AliExpress-eladó jogos-e?

Ha jó vásárlási élményt szeretne szerezni az AliExpressen, elengedhetetlen a megfelelő eladó kiválasztása. Ezért mai posztunkban mutatunk néhány tévedhetetlen trükköt, hogyan lehet megkülönböztetni a megbízható eladót attól, akit érdemes kerülni.

Miért vásároljon megbízható kereskedőtől?

Már tudja, hogy több millió kereskedő van az AliExpress-en, és hogy ugyanazokat az árukat egyszerre több üzletben is megtalálja. Éppen ezért nem ugyanaz, ha egy adott üzletben vásárolunk árut: elengedhetetlen, hogy megbízható eladótól vásároljunk. annak biztosítása érdekében, hogy a termék jó minőségű legyen, időben és jó állapotban érkezzen meg.

Keresse a legjobb márkájú üzleteket

Ez a kiválóság szimbóluma csak a piac legjobb üzleteiben található: mindegyiket az AliExpress ellenőrizte, és nagyon jó vélemények a vásárlóktól.

Amikor ezekben az üzletekben vásárol, biztos lehet benne, hogy közvetlenül a márkától vagy egy hivatalos forgalmazótól vásárol. Emiatt nagyon nehéz problémákat okozni az ilyen típusú boltokban történő vásárláskor. És ha igen, biztos lehetsz benne hogy az eladó azonnal reagál a jó állapot fenntartására az AliExpress segítségével.

Ez a százalékos arány az elmúlt hat hónap vásárlói értékeléseinek teljes számából származik. Javasoljuk, hogy mindig olyan üzleteket válasszon, amelyek százaléka meghaladja a 90%-ot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok vannak igazán megbízható eladó.

Részletes eladó értékelés

Ez az 1-től 5 csillagig terjedő skálán (minél közelebb van az 5-höz, annál megbízhatóbb az eladó) a következő szempontokat veszi figyelembe:

E három pont ellenőrzésével biztos lehet benne, hogy az eladó általában nem bukik el az adásvétel valamelyik fontos szempontjában.

Vásárlói vélemények és árueladások

Nagyon fontos az is, hogy olvassa el a vásárlók véleményét az egyes megvásárolt termékekről, hogy biztosan minőségi terméket kapjon.

Sok vásárló azt is értékeli, hogy az eladó hogyan reagál, ha a rendelés sikertelen, ami a jövőbeni problémák elkerülése érdekében szükséges.

Ha a tételnek nincs nagy akciója, nézzen más szempontokat is Ha a kívánt árunak még mindig nincs minősítése, és kevés az eladás, az nem jelenti azt, hogy az eladó nem megbízható. Mindig megtekintheti az üzletben található egyéb cikkekről szóló véleményeket, a vásárlók elégedettségét, vagy közvetlenül az eladótól kérdezheti meg.