CZ EN SK

Ingyenes szolgáltatások: Ismerje meg, hogyan szerezhet be ingyenes dolgokat az AliExpressen

Tudtad, hogy az AliExpressen csak 1 centért kaphatsz termékeket?

Nincs ebben semmi fogás, mielőtt megkérdezed. Az AliExpress "Freebies" segítségével részt vehet a napi sorsoláson és szinte ingyen juthat hozzá a termékekhez. Ma elmagyarázzuk, miről is szól ez az egész üzlet.

Mik azok az ingyenes ajándékok?

Az AliExpress ingyenes szolgáltatást hozott létre, amely segíti a kiskereskedőket, hogy véleményt kapjanak új termékeikről. Áruházukból ingyenes termékeket biztosítanak számunkra, cserébe véleményezésért. Így mindannyian nyerünk: az eladók bizalmat építenek a potenciális vevőkben azáltal, hogy véleményt kapnak termékeikről és eladásairól, mi pedig ingyenes ajándékot kapunk.

Megbízható?

Az ingyenes ajándékok teljesen megbízhatóak, kipróbáltuk és mi magunk is megcsináltuk: ha nem veszíted el a ritmust és minden nap belevágsz, többször is nyerhetsz.

Hogyan kaphat ingyenes ajándékokat?

A részvétel nagyon egyszerű, de ne feledje, hogy ezt csak naponta kétszer és az AliExpressről teheti meg. Először nyissa meg az alkalmazás kezdőlapját, és kattintson az „Ingyenes” lehetőségre a felső sávban (ha nem látja, csúsztassa a sávot jobbra, amíg meg nem látja). Amint látja, számos lehetőség közül választhat, és több kategória is van (napi hírek, elektronikai cikkek, sport, divat és kiegészítők...). Ha már tudja, mit szeretne, kattintson a tételre, majd kattintson az "Ingyenes jelentkezés" gombra.

Igényének megerősítése előtt győződjön meg arról, hogy a megadott szállítási cím helyes, ellenkező esetben az ajándék átvételekor gondot okozhat.

És ne feledje, lehetősége van újabb Freebie-t kérni, ezért ne hagyja ki. Amikor a Freebie jelentkezési időszak (hét nap) lejár minden felhasználó számára, szerencsés esetben körülbelül három napon belül értesítést kap.