CZ EN SK

Hogyan állítsuk be a szállítási címet az AliExpress-en?

Az AliExpress felhasználók bármikor hozzáadhatnak vagy módosíthatnak szállítási címet: közvetlenül a regisztráció után vagy a fizetési folyamat során.

Tegyük fel, hogy megrendelést ad le az AliExpress webhelyen vagy egy mobilalkalmazásban, és nincs kitöltve a szállítási adatok. Ebben az esetben a rendszer automatikusan átirányítja a cím űrlapra.

Jelentkezzen be az AliExpressbe, és adjon hozzá új címet

Címének előzetes hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Jelentkezzen be az AliExpressbe
  2. Lépjen a "Fiók" szakaszba.
  3. Nyissa meg a "Szállítási címem" lapot.
  4. Nyomja meg az "Új cím hozzáadása" gombot .
  5. Töltse ki a szabványos űrlapot
  6. Változtatások mentése

Hogyan kell helyesen kitölteni a szállítási címet?

Gondosan töltse ki az űrlapot. Ha országa nem használ latin karaktereket, használjon megbízható átírási szolgáltatásokat, annak biztosítása érdekében, hogy minden információ helyes és nemzetközileg érthető legyen.

Írja be a nevét a Kapcsolattartó neve mezőbe, lágyítók és hosszúságok nélkül. Ezután válassza az Ország Szlovákia lehetőséget. Az Utcacím mezőben írja be az utcáját és a leíró számát. Írja be a várost a Város mezőbe, az Állam mezőbe töltse ki Szlovákiát, a ZIP-t mező ehhez tartozik Irányítószám. Töltse ki a telefonszámot, írja be a 421-es körzetszámot, a körzetszámot a körzetszámot az országhívószám mezőbe, írja be a szám többi részét a helyi számba . És most már csak a beállításokat kell megerősítenie.

Ha több szállítási címet használ, a Hozzáadás gombbal ugyanúgy hozzáadhat egy másik szállítási címet.